Search and Lunch

Search and Lunch

Yonego presenteert… de Search and Lunch kennissessie op 20 april 2011! Een lekkere maaltijd en kennisdeling staan op het menu. Tijdens een lekkere lunch maak je kennis met Yonego en de andere deelnemers. Daarna wachten je twee interactieve sessies waarin specialisten van Yonego hun expertise rond online marketing met u delen!

Na de twee sessies vergasten we jou bovendien nog op tapas en een afsluitende borrel. Leuk om nog even te socializen! En dat allemaal voor slechts €75!

Kies jouw favoriet uit twee menu’s, geniet van de maaltijd en wij vertellen je meer over online marketing en geven nuttige tips! Bovendien werken we voor elke deelnemers een vijftal tips voor haar of zijn website uit!

Meer weten over online marketing? Scoren in de onafhankelijke resultaten met zoekmachine optimalisatie? In 2 sessies van een uur vertellen wij je meer over wat er mogelijk is en hoe je deze mogelijkheden kunt toepassen binnen jouw organisatie.

Voor programma, menu en reservatie kan je terecht op http://www.searchandlunch.be

 

 

 

Redactie

Belgiës populairste weblog over interactieve marketing, social media, gadgets, technologie en nog veel meer. Heb je nieuws voor ons of wil je meewerken aan Belgian Cowboys laat het ons dan even weten op redactie@belgiancowboys.be

More Posts - Website

Follow Me:
Twitter