People People transparante speaker

Het bedrijf People People haakt ook op een mooie manier in op nieuw design van speakers. De tijd dat speakers ongeveer even groot moesten zijn als een gemiddeld mens is achter ons, tegenwoordig gaat het om top uitziende boxen die ook nog waanzinnig geluid weten te creeren. Het team van People People is er in geslaagd daar op in te haken met de Transparent Speaker.

Het idee van de Zweedse Crew achter de speaker is dat geluid gehoord moet worden, niet gezien. En toch hebben ze er vrij paradoxaal een prachtige speaker van gemaakt. Het 2.1 speaker systeem is geplaatst in een ‘glazen box’ en daar tevens voorzien van een 6.5 inch subwoofer voor de ondersteunende bass. Aan het control panel is een vrij retro look gegeven waar de igenlijk standaard instellingen van een geluidssysteem gecontroleerd kunnen worden.

De speaker heeft wel een USB ingang zodat Bluetooth en onder meer WiFi aangesloten kunnen worden om makkelijk muziek te streamen, daarbij is er ook de standaard aux-jack om ook via telefoons en tablets gebruik te kunnen maken van het systeem. AL met al niet heel vernieuwend, maar wel een heel cool design. Hier meer over de Transparent Speaker.

transparent speaker 2

Jan Willem van Tilburg

Jan Willem van Tilburg is als Project Manager werkzaam bij de Amsterdamse start up Imbull waar hij zich breed bezighoudt met internetmarketing en focust zich daarbij onder meer op Flipit.com. Verder schrijft hij onder meer over e-commerce op Performance.nl Daarnaast is hij sport- en koffieverslaafd en verdiept hij zich in tech, marketing en gadgets.

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInGoogle Plus


Tags: × ×