Met de Square Stand gebruik je een iPad als kassa

Square Inc is wellicht het meest gekend van z’n mobiele credit card reader die je op je iOS of Android toestel kan aansluiten.  Op zich een leuke low-cost manier om snel credit card betalingen aan te bieden, maar het oogt niet echt professioneel.

SquareReader

Recentelijk hebben zij dan ook een opvolger gelanceerd, de Square Stand.  Dit is een iPad dock, inclusief credit card reader.   Je kan het toestel veilig vastmaken op je toonbank waarna je het kan draaien als de klant z’n betaling doet.

Square

Het systeem zou eenvoudig te connecteren zijn met je bestaand hardware, zoals printers of scanners.  Hiervoor zijn er 3 USB poorten voorzien.

SquareBack

Bij de aankoop van de Square Stand krijg je ook gratis toegang tot de Square Register app waarmee je een volledig kassasysteem op maat kan bouwen.  Daarnaast heb je zelfs toegang tot een analytics module waarmee je de evolutie van je verkoop kan bekijken en rapporten genereren.

SquareRegister

Het toestel kost 299$ en is te koop via de Apple Store.  Daarnaast betaal je 2,75% per verkoop met Visa, MasterCard, Discover en American Express.  Jammer genoeg voorlopig enkel nog maar verkrijgbaar in de Verenigde Staten.

Square1

 

Nick Oostvogels

Nick Oostvogels helpt als zelfstandig consultant bedrijven sneller en efficiënter software op de markt te brengen, dikwijls als project manager, trainer of coach. Zijn focus ligt op samenwerking, communicatie en systeem denken. Nick publiceert nieuwe inzichten over deze topics op z'n populaire blog skycoach.be

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterLinkedInGoogle Plus


Tags: × × ×