Ferry Bouman is terug in spinoff van Undercover

Ferry Bouman is terug in spinoff van Undercover

Vorig artikel Volgend artikel

Netflix heeft vandaag de eerste en inmiddels langverwachte trailer van de Netflix film Ferry vrijgegeven. We hebben de gedaanteverwisseling van Frank Lammers natuurlijk allemaal wel meegekregen. Lammers speelt in de prequel van de populaire Netflix serie een jongere Ferry. Naast Frank Lammers (Ferry Bouman) zien we ook Elise Schaap terug in de rol van Danielle.

De film speelt zich af in het jaar 2006 in Amsterdam. De dan nog onbekende Ferry Bouman werkt voor Ralph Brink een belangrijke drugsbaron. De bende van Brink wordt overvallen waarbij diens zoon levensgevaarlijk gewond raakt. Alle sporen wijzen op een groepje criminelen uit Brabant. Gezien zijn Brabantse roots wordt Ferry naar geboortestreek gestuurd om op onderzoek te gaan.

Ferry de film

Voor Ferry betekent het ook een terugkeer naar zijn familie op de camping. Hier ontmoet hij Daan en lijkt alles in zijn leven te veranderen. We zien ook John Thiry, de latere rechterhand van Ferry in de rol van de loyale maar ook dodelijke John Zwart. Kiest Ferry toch voor Brink en zijn bende of begint hier het imperium van de latere drugsbaron Ferry Bouman.

Undercover 3

Kijk hieronder nog een keer naar de aankondiging van Ferry de film met de eerste teksten van Frank en Elise. En verder is na deze prequel het natuurlijk uitkijken naar seizoen 3 van Undercover waarvan de opnames inmiddels al zijn gestart. Daarin gaan we zeker Ferry en Daan terugzien maar of dat dan weer in een hoofdrol is moeten we afwachten. Zeker is dat Tom Waes weer de rol van undercover-agent Bob Lemmens zal spelen.

(c) foto's en video's eigendom Netflix

Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade....